JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bjørnar Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere partimedlemmer slapp ikke inn for å snakke med de ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes.
Bjørnar Moxnes

Bjørnar Moxnes

Nanna Aanes Wolden

Moxnes sier i en direktesending på Facebook at han og partimedlemmene ville snakke med ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes, ifølge NRK.

Basen har blitt drevet av selskapet Babcock siden 1. juli.

– Jeg ville snakke med de ansatte og få mer informasjon om situasjonen. Jeg ville lytte til problemene og diskutere nødvendige løsninger for å sikre tjenesten, sier Moxnes til NRK.

Babcock skriver i en pressemelding at det var sikkerhetshensyn som gjorde at Moxnes ikke slapp inn på basen. I pressemeldingen står det at basene er skjermet av hensyn til flysikkerheten.

p

Det er synd at informasjonen om skjerming ikke kom fram til Moxnes i tide, men våre medarbeidere har stått i et meget sterkt mediefokus og politisk fokus over lang tid, og flere har uttrykt at de er slitne, skriver sjef for flyoperasjoner i Babcock, Hans Skog-Andersen.

Han skriver at Babcock driver i en bransje der sikkerheten alltid må komme først.

– Derfor har vi skjermet alle basene, slik at alle våre ansatte ikke utsettes for unødvendig belastning, skriver han.

Annonse
Annonse