JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Blar opp til Høyre og Fremskrittspartiet

Milliardær Stein Erik Hagen gir 5 millioner kroner til Høyre

Matmilliardær Stein Erik Hagen og selskapet Canica øker den tradisjonelle valgkampstøtten til Høyre og lover 5 millioner kroner til neste års kasse.
Stein Erik Hagen gir fem millioner kroner til Høyre.

Stein Erik Hagen gir fem millioner kroner til Høyre.

Terje Pedersen, ANB/Arkiv

Hagen har de tidligere årene donert 1 million kroner til Høyres valgkamp, men nå slår han og familien på stortromma, skriver VG.

– Det er et engangsbeløp til utredninger og til neste års valgkamp. Vi vet at det etter hvert kommer mange millioner fra LO-familien til de rødgrønne, så det er et forsøk på å bidra til en viss balanse, sier Hagen.

• Følg oss på Facebook

Snart skal Frp få

Han lover også et «betydelig beløp» til Fremskrittspartiets valgkampkasse.

Etter at Hagen overlot styringen av familieselskapet til barna, har de lovet å videreføre den politiske støtten. Bidraget på 5 millioner er en solid økning fra tidligere. De uttrykker stor tilfredshet med Erna Solberg som statsminister og håper på fortsatt borgerlig flertall neste år.

– Totalinntrykket er at Erna leder landet med fast hånd. Vi er opptatt av rammevilkårene for norsk næringsliv og enkeltmenneskets valgfrihet, sier Hagen.

15.000 minstepensjonister går glipp av pensjonsøkning

«Jeg er med i LO i all hemmelighet. Om jeg avslører det, er jeg redd jeg mister jobben»

Dette er en sak fra

Vi skriver for tillitsvalgte i alle LO-forbund.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse