JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Kribler etter å være med

Skulle likt å vært med på regjeringsforhandlingene selv.

Etter å ha ledet Frp i 28 år, er det vanskelig for Carl I. Hagen å sitte og se på når partiet mandag starter forhandlinger med Høyre, KrF og Venstre.

– Det er det tøffeste, rent følelsesmessig. Nå skal Frp inn i regjeringsforhandlinger, og så har det liksom ikke noe med meg å gjøre i det hele tatt, sier han.

– Les også: Fra kake til krav

Til Dagbladet sier lørdagens Skal vi danse-debutant at det å ha blitt en tilskuer til det som skjer i samfunnet, er det verste med å bli gammel. Tapet av sin politiske posisjon er spesielt smertefull etter årets valg.

– Jeg kribler etter å være med, men fornuften griper tak i meg: Carl, nå har du blandet deg nok. Nå må du ligge unna, sier han.

Like før valget skapte han leven da han la fram en liste over hva Frp bør kreve i regjeringsforhandlinger, og det stormet også rundt Hagen da han anklaget Arbeiderpartiet for å ha drapet på Anja Weløy Aarseth i Ålesund på samvittigheten.

– Les også: Sanner tror på enighet

Hagen sier han jobber med å finne balansen i hva han bør mene noe om, men helt borte fra offentligheten blir han ikke med det første.

– Jeg skal fortsatt spre mine synspunkter på Facebook, men jeg skal tenke meg bedre om før jeg trykker på «send». Det har jeg lært «the hard way», sier han. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse