JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Advarer mot fristelser

Nestleder Frode Alfheim i Industri Energi advarer den nye regjeringen mot å la seg friste til å bruke mer oljepenger.

- Det er avgjørende viktig med en nøktern bruk av oljepenger inn i norsk økonomi for å bevare industriarbeidsplasser i distriktene, Det er også klokt for vanlige folks boliglånsrenter, sier Alfheim i en kommentar til statsbudsjettet.

Han minner om at vi fortsatt har en situasjon preget av lav global vekst og finansuro i Europa. Hun utfordrer derfor den nye regjeringen til å fargelegge budsjettet med sin politikk innenfor de samme økonomiske rammene som Stoltenberg-regjeringen har lagt op ptil.

Industri Energi-nestlederen gir samtidig den rødgrønne regjeringen denne sluttattesten:

- De rødgrønne har styrt Norge på en trygg måte gjennom flere turbulente år. Vi er det landet med minst ulikheter og som har lidd minst som følge av finanskrisen og eurokrisen som har herjet i Europa. Vi har de siste årene isteden hatt økt sysselsetting både i offentlig sektor og i privat sektor.

Annonse
Annonse