JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Knut Johannes Berg

Privat

For fjerde gang har avdeling 6 Vest utdelt Magny Hansens minnepris. I år gikk prisen til leder i avdelingen, Knut Johannes Berg.

Sans for rettferdighet

Magny Hansen var en stor skikkelse i Arbeidsmandsforbundet og forbundets avdeling 6 Hordaland, som i dag er slått sammen med Sogn og Fjordane og heter avdeling 6 Vest. Hansen ble tillitsvalgt for renholderne i Bergen i 1970, og hadde et stort hjerte for Bergen Rengjøringsklubb. Siden ble hun kontoransatt i Hordaland Arbeidsmandsforening og forretningsfører i avdeling 6, det som i dag tilsvarer distriktssekretær.

I et minneord etter Hansens død i juli 2018 skrev daværende forbundsleder Erna Hagensen om Magny Hansen at hun var en person som hadde vist omsorg for sine medmennesker, hadde gjennomføringskraft og en sans for rettferdighet som gjennomsyret alt hun gjorde.

I denne ånden startet avdeling 6 Vest i 2019 opp et arbeid for å etablere en minnepris i Magny Hansens navn, som blir delt ut på avdelingens årsmøte. 

Gjort en stor innsats

På diplomet Knut Johannes Berg mottok av nestleder Said Hassen, står det:

Knut Johannes har i perioden gjort en stor innsats for sine medlemmer gjennom vervet som hovedtillitsvalgt i Avarn Security AS. Knut Johannes er aktiv i alle deler av organisasjonen vår, som avdelingsleder i avdeling 6 Vest, som forbundsstyremedlem, som kursveileder og som medlem i tariffråd og bransjeråd for vekterne.

Dette er en sak fra

Vi skriver om og for arbeidsfolk i blant annet anlegg, vakt, renhold, asfalt og bergverk.

Les mer fra oss

Annonse

Flere saker

Annonse