JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

"Liberty" kaster loss

I morgen legger motorseileren ”Liberty” ut på sin tredje seilas for å promotere fordelene ved å være LO-organisert og sette fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Årets seilingsplan omfatter besøk i byene Skien, Halden, Fredrikstad, Oslo, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Kragerø.

Profilering

Fire LO-forbund, Industri Energi, Handel og Kontor, Norsk Nærings og Nytelsesmiddelarbeiderforbund og Forbund for Ledelse og Teknikk deltar i denne profileringsaksjonen som sponsorer og gode hjelpere. Også SpareBank1 deltar for å markedsføre fordelskonseptet LO favør.

Maskinsjef Støylen

En av de som har tatt hyre om bord på ”Liberty” er tidligere leder i Kjemisk forbund, Olav Støylen. Han seiler i år som i fjor som maskinsjef og er ikke i tvil om verdien av dette tiltaket:

– Med skøyta oppnår vi lokalt engasjement og vi innfrir målet om å møte medlemmer og folk ute i deres nærmiljø. Alle organisasjonene har vært klare og synlige på de steder ”Liberty” har holdt kampanje de siste årene. Det betyr at vi sammen med vårt lokalapparat kan være en enda tydeligere organisasjon i samfunnsdebatten, sier maskinsjef Støylen.

Mer om årets seilas kan du lese på ”Liberty”’ egen hjemmeside.

Annonse
Annonse