JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Streiken over i Kristiansand

Etter to uker i streik fikk de ansatte ved Teleteam i dag tariffavtale. - Vi er kjempefornøyde og håper at vi har inspirert flere callsenter-ansatte til å rasle med sablene, sier tillitsvalgte Zuzanne Langemyr.

Det var på et møte i dag at ledelsen i callsenteret Teleteam skrev under på tariffavtale for de ansatte. Lettelsen var stor i alle leire etter at det kom til en løsning. To ukers streik var det som måtte til. - Ja, vi måtte kjempe, men det var det verdt. I dag har vi fått tariffavtalen som vi har ventet på så lenge. Jeg kan nesten ikke tro det er sant. Samtidig er jeg imponert over ledelsen - som i dag har opptrådt meget ryddig, sier Langemyr til HK-Nytt. Regionsekretær Geir Løland er også full av rosende ord etter dagens møte: - Ledelsen kom oss fint i møte. Avtalen gjelder fra i dag og er den avtalen som vi krevde. Men dette hadde aldri gått uten at våre medlemmer var så tøffe. De sto samlet og vek ikke. De har nå gått opp veien for hele bransjen, tror Løland. Også Zuzanne Langemyr håper denne streiken kan være til inspirasjon. - Dette viser at det nytter, sier hun. Løsningen ved Teleteam kom dagen etter at Handel og Kontor varslet bedriften om at de ville oppfordre til boikott av Teleteam dersom de ikke signerte tariffavtalen. Daglig leder Endre Tollefsrud sier til HK-Nytt at han er glad for at streiken er over. - Vi har funnet noen kreative, men gode løsninger hvor vi gjør litt om på bedriften slik at dette skal gå opp økonomisk, sier han.

Annonse

Flere saker

Annonse