JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

LO: Appellerer til sentrum

– Selv om både Høyre og Fremskrittspartiet har framgang, oppfatter jeg ikke det som et signal fra velgerne om at de ønsker mer privatisering og konkurranseutsetting, sier LO-leder Roar Flåthen.

LO-lederen peker på at Venstre og Kristelig Folkeparti har havnet på vippen i mange av de nyvalgte kommunestyrene.

– Nå har disse partiene mulighet til å vise hva de er mest opptatt av: Velferd for alle eller velstand for få. Det er noe velgerne vil merke seg fram til stortingsvalget i 2009, skriver Roar Flåthen i en pressemelding .

Trenger SV

LO-lederen er fornøyd med at Arbeiderpartiet har framgang og at Senterpartiet holder stillingen, men han hadde ønsket et bedre resultat også for SV. Flåthen ber SV se på oppnådde resultater i regjeringen som en inspirasjon til å søke makt gjennom flertallskonstellasjoner i kommunene.

– Vi trenger partiet som en del av lokale velferdsallianser, sier Roar Flåthen.

Annonse
Annonse