JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Nytt Coop Midt-Norge?

Coop Inn-Trøndelag og Trondos går nå inn i konkrete fusjonsforhandlinger, med sikte på å bli ett stort lag.

Det har lenge vært arbeidet for at Coop Inn-Trøndelag og Trondos skal slå seg sammen til ett lag. Målet er å bli mer konkurransedyktig ved at et stort samlet lag får større stordriftsfordeler. – Vi har bare så vidt startet samtaler. Det er derfor ikke så mye å fortelle ennå, men vi har ingen store motforestillinger så langt, sier hovedtillitsvalgt for HKerne i Trondos, Mona Bjørn.

Ingen mister jobben

Litt større uro har det vært blant de ansatte i Coop Inn-Trøndelag. Det var noe av grunnen til at administrerende direktør Bjørn Storhaug for kort tid tilbake gikk ut i lokalavisen og lovte at ingen skulle miste jobben. – Ingen skal sies opp. En fusjon skal ikke være grunnlag for oppsigelse, men noen vil få nye arbeidsoppgaver, sier Storhaug til Innherred Folkeblad.

Reelle forhandlinger

For å komme videre i prosessen, er det nå satt ned et eget forhandlingsutvalg. 17 konkrete områder skal utredes, og utvalget skal presentere sine første konklusjoner i morgen. Målet er at endelig fusjonsvotering kan skje i begge de to s-lagenes representantskap i mars neste år.

anette@lo-media.no

Annonse
Annonse