JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil ansette flere

Corporate Express har store planer for framtida. – Godt nytt, sier konserntillitsvalgt om selskapets planer om utvidelser og nyansettelser.

Kontor- og datarekvisitabedriftene Andvord Tybring-Gjedde og datterselskapet Rich Andvord skiftet ved årsskiftet navn til Corporate Express Nordic og Corporate Express Norge. Navneskiftet kombineres med nye vyer for framtida. Direktør Per Gundersen ser for seg både fremtidige utvidelser av avdelingskontorer og flere ansatte i Norge i årene framover.

Trygghet

– Det er gode nyheter, sier konserntillitsvalgt i Corporate Express Nordic, Øyvind Moltubakk.

– Vi stoler på dem når de sier de skal utvide. Vi ser tryggheten i at selskapet velger Oslo og Norge som hovedsete for virksomheten i Norge, Sverige og Baltikum., sier han til HK-Nytt.

Selskapene har i dag 12 avdelingskontor i Norge med til sammen 670 ansatte. Om lag 140 av dem er medlemmer i Handel og Kontor. Binders Norge AS, Emo AS, Grieg kalenderforlag AS og Andvord grafisk er en del av Corporate Express Nordic, men beholder navnene sine.

Mange omstillinger

Moltubakk og kollegene har vært igjennom mange omstillinger etter at Rich Andvord først kjøpte Emo, og så fusjonerte med Tybring-Gjedde. Høsten 2006 ble selskapene kjøpt av det nederlandske selskapet Corporate Express NV. Det har vært positivt for de ansatte, mener Moltubakk.

– Vi har en svært god kommunikasjon med ledelsen, og ble med en gang invitert med i konsernets EWC, European workers council, forteller han.

Annonse
Annonse