JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

HK-ungdom med egne nettsider

I dag lanserte HK-ungdommene sin egen internettside. – Dette skal være et nettsted hvor det er naturlig å gå innom for å holde seg oppdatert, sier Robin D. Havre.

www.hkungdom.no er adressen. Her finnes blant annet informasjon om det ungdomspolitiske manifestet, oversikt over ungdomsrådet og årets sommerkonferanse som skal arrangeres på Utøya.

Ungdomssekretær i Handel og Kontor, Robin Dominik Havre, forteller at de har jobbet med siden i lang tid, og etter noen tekniske startproblemer er han glad for å kunne lansere sidene i dag.

– Nettsiden skal samle all informasjon om HK ungdom på ett sted. Vi håper det vil bli en informasjonskanal som blir brukt flittig av de aktive unge medlemmene i Handel og Kontor. De kan holde seg oppdatert på hva som skjer sentralt, hva HK ungdom gjør og hva som skjer rundt omkring i landet, sier Havre.

Han håper også det er mulig å nå uorganiserte gjennom å være mer synlige på nettet. – – Ja, et annet mål er at siden skal være en informasjonskilde for dem som ikke er medlem i HK – et sted hvor de kan finne svar på spørsmålene sine, se at det er mange aktive ungdommer og få lyst til å organisere seg, sier han til HK-Nytt.

eva@lo-media.no

Annonse

Flere saker

Annonse