JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mister jobben i Smart Club

Smart Club legger ned i Trondheim og reduserer administrasjonen. Totalt 135 ansatte mister jobben, 85 av dem i trønderhovedstaden.

eva.ler.nilsen@lomedia.no

Smart Club informerte i går om at selskapet skal restruktureres. Det innebærer blant annet at de skal konsentrere virksomheten om det sentrale Østlandet og at administrasjonen skal slankes med rundt 50 årsverk.

Mange må gå

Ifølge Dagens Næringsliv har ikke selskapet tatt noen endelig beslutning om hvor mange som må gå, men kommunikasjonsrådgiver Stine Ludvigsen i CG Holding sier til avisa at de har et mål om å komme tilbake til 2004-nivå når det gjelder antall ansatte. – For å få dette til går det mot en drøy halvering av administrasjonen, sier hun.

Selger ett varehus

Eier Atle Brynestad har i lengre tid forsøkt å selge Smart Club, men salget har havarert. I stedet putter han nå 100 millioner ekstra inn i selskapet. Kombinert med restruktureringen skal det styrke selskapets økonomi framover. Men ett varehus selges, og det er i Trondheim. 85 ansatte mister dermed jobben.

HK ikke involvert

Handel og Kontor har totalt 23 medlemmer fordelt på fem av kjedens sju varehus. I Trondheim hvor det skal legges ned, har HK fem medlemmer. Regionkontorleder Arve Renå sier til HK-Nytt at de ikke har fått noen henvendelse fra medlemmer etter at rasjonaliseringsplanene ble kjent i går. Heller ikke HKs Oslo-kontor har mottatt noen henvendelser fra medlemmene.

Annonse

Flere saker

Annonse