JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Startet feiringen i rådhuset

Handel og Kontor startet feiringen av sitt 100-årsjubileum i Oslo rådhus lørdag ettermiddag.

HKs landsmøtedelegater, ansatte og gjester fra inn- og utland var lørdag invitert til mottakelse i Oslo rådhus. Det var en flott start på feiringen av Handel og Kontor, som i år fyller 100 år. Senere på dagen var det kombinert jubileums- og landsmøtefest i Folkets Hus, der forbundets 32. ordinære landsmøte offisielt åpner på søndag.

- Egentlig har fagforeningen for ordførere i lang tid jobbet for lørdagsfri, men dette ville jeg ha med meg, sa Fabian Stang spøkefult da han ønsket Handel og Kontor til lykke med jubileet.

I sin tale til jubilanten trakk Stang fram alt som har skjedd siden HK ble siftet i 1908. - Jeg vet ikke om fagbevegelsen kan ta æren for alle framskritt, men at dere har bidratt til et bedre samfunn er det ingen tvil om, sa Stang.

Forbundsleder Sture Arnzten takket for den flotte mottakelsen og minnet ordføreren om at HK fortsatt er en viktig bidragsyter. - Ikke minst er vi en stor arbeidsplass her i Oslo. Vi legger også en rekke arrangementer hit til byen og på den måten bidrar vi direkte til hovedstadens næringsliv, sa Arntzen i sin takketale.

Annonse
Annonse