JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Elisabeth fikk ny jobb

To uker før etterlønna tok slutt, fikk Elisabeth Sognlien ny jobb. Foreløpig har hun et fem måneders langt vikariat i Dagens Næringsliv.

lene.svenning@lo-media.no

I forrige nummer av HK-Nytt skrev vi om Elisabeth Sognlien som var på jakt etter ny jobb. I forbindelse med en nedbemanningsrunde på Tollpost Globe takket kundebehandleren ja til en sluttpakke som ga henne to måneders lønn etter at oppsigelsestiden på tre måneder var over. I mellomtida fikk Oslo-jenta påspandert et jobbsøkerkurs i regi av Personalhuset. 1. april ville utbetalingen fra Tollpost ta slutt. Heldigvis rakk hun å få en ny jobb før tiden var ute.

Lykkelig

– Jeg er så glad. Dette er helt fantastisk, sier Elisabeth til HK-Nytt.

Selv etter å ha vært i Dagens Næringsliv i kort tid, er Elisabeth sikker på at hun vil trives.

HK-medlemmet fikk vikariatet i avisen gjennom et vikarbyrå, som formelt er hennes arbeidsgiver. I utgangspunktet søkte hun på en annen jobb, men vikarbyrået ville sende CV-en hennes til Dagens Næringsliv. Ikke lenge etter ble Elisabeth innkalt til jobbintervju, og snart var jobben hennes. Foreløpig dreier det seg om et fem måneders langt vikariat på kundesenteret, men det er mulighet for at det kan bli et lengre ansettelsesforhold.

Åpne armer

Elisabeth innrømmer at hun var litt skeptisk til den nye arbeidsgiveren.

– Jeg assosierte Dagens Næringsliv med dress og slips, men det er en uformell tone her. Jeg har blitt tatt i mot med åpne armer, smiler hun.

Tobarnsmora er glad for at hun slapp å gå arbeidsledig.

– Det var en stor lettelse for meg å få jobb, både mannen min og jeg har vært bekymret for økonomien. Dessuten tjener jeg mye bedre her enn i Tollpost, avslører hun glad.

Annonse
Annonse