JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Enighet i Vinmonopolet

Funksjonærklubben i Vinmonopolet og arbeidsgiverne ble i går enige om en lønnsøkning på 3,3 prosent.

I går meldte HK-Nytt om et overraskende brudd i de lokale forhandlingene mellom partene i Vinmonopolet. HKs funksjonærklubb ble sendt på dør, uten at de hadde fått til en avtale. Det fikk imidlertid arbeidsgiverne med funksjonærklubbens konkurrent «Overordnede funksjonærers forening». De ble enige om en lønnsøkning på tre prosent.

Mer til nestlederne

Det provoserte funksjonærklubben. Nå har de selv blitt enige med arbeidsgiverne om en lønnsøkning på 3,3 prosent. Det sentrale tillegget på 1.950 kroner som det ble enighet om mellom LO Stat og arbeidsgiverforeningen Spekter er inkludert i dette. En egen pott er satt av til de ansatte på kjedekontoret. Dessuten har partene blitt enig om et tillegg til nestlederne i utsalgene basert på omsetning.

Funksjonærklubben skal være fornøyd med resultatet, om enn ikke med prosessen.

Annonse
Annonse