JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny redaktør i Magasinet

Eline Lønnå (38) er ansatt som ny redaktør i Magasinet for fagorganiserte.

erlend.angelo@lomedia.no

Lønnå har jobbet i forskjellige stillinger i Klassekampen de siste 13 årene, i det siste som utenriksredaktør.

– Magasinet er det beste fagbladet for det viktigste fagforbundet. Så jeg gleder meg veldig til å ta fatt på redaktørrollen, sier Lønnå.

– Jeg synes Magasinet så absolutt er et bra blad i dag, og jeg ser frem til å fortsette det gode arbeidet, sier den nye redaktøren, som var innom LO Media i 2008, da som vikar i LO-Aktuelt.

– Tida der ga mersmak når det gjelder å jobbe mer med fagbevegelsen, som er en viktig kraft i det norske samfunnet. Fellesforbundet er en svært viktig del av denne, med sin tyngde og bredde. Dette blir spennende, sier den nyansatte redaktøren.

Lønnå tiltrer stillingen før sommeren, men datoen er ikke helt avklart. Frode Rønning fortsetter som fungerende redaktør til Lønnå er på plass.

Annonse
Annonse