JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Enighet ved Sandefjord Lufthavn

Meklingen for de NTL-organiserte ved Sandefjord Lufthavn gikk i boks, og det er ikke fare for streik.

anders.hauge-eltvik@lomedia.no

Det var tariffoppgjøret for 17 ansatte i brann- og redningstjenesten for 2010 det ble meklet for tirsdag. Det store stridsspørsmålet var økonomisk kompensasjon for ansatte som av medisinske grunner ikke lenger kan jobbe i brann- og redningstjenesten.

Fristen var satt til midnatt, men et par timer før dette kom partene til enighet.

- Vi er kjempefornøyd med resultatet. Det var hard jobbing fra begge sider for å finne en løsning. og løsningen er veldig lik det vi ville ha, og det er vi kjempefornøyde med. Vi fikk mer enn det vi ba om, sier forbundssekretær Tor Erik Granum.

Før meklingen startet var de tillitsvalgte ved Sandefjord Lufthavn Torp klare for å finne en løsning:

- Vi håper vi finner en løsning. Det er ingen som ønsker streik, sier hovedtillitsvalgt Odd Fresvik og nestleder Lars Tore Eskedal i NTL Sandefjord Lufthavn.

Annonse
Annonse