JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bonusfest hos Rema 1000

Lageransatte i Rema Distribusjon fikk inntil 70 000 i bonus etter gullkantet fjorår.

De seks Rema-lagrene gikk i fjor med et overskudd som ble 43,3 millioner større enn budsjettert. Det var eierne, Reitan-familien, så fornøyd med at de delte ut nesten halvparten i bonuser til de ansatte, skriver Bergens Tidende og Aftenposten.

I gjennomsnitt ble bonusen på 30 000 kroner for medarbeidere som hadde vært heltidsansatt i 12 måneder, og hadde et sykefravær på mindre enn 12 dager. Lengre fravær ga trekk i bonusen, som ble fordelt på de med under 12 dagers fravær.

Aller størst grunn til å feire har de ansatte ved Rema-lagret i Bergen. Der oppnådde heltidsansatte med mindre enn 12 dagers fravær en bonus på 70 000 kroner.

Tross rausheten overfor de lageransatte, ble det litt til overs til kolonialmajor Odd Reitan og hans sønner også. Reitangruppen, som i tillegg til Rema 1000 består av Reitan Servicehandel, Reitan eiendom og Uno-X, kunne bokføre et driftsoverskudd på 2,2 milliarder kroner i fjor. Billigmatkjeden Rema 1000 sto alene for 1,2 milliarder av driftsoverskuddet.

– Dette er definitivt det beste året i Reitangruppens historie. Jeg er rett og slett utrolig fornøyd, sier en strålende fornøyd kolonialmajor til Aftenposten.

Annonse

Flere saker

Annonse