JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Ap-ledelsen for feig

Landpostbud og landsmøtedelegat Oskar Snarvold mener partiledelsen er for feig. Han synes Ap-ledelsen må ta inn over seg den massive motstanden mot postdirektivet de vil møte i landsmøtesalen.

may.berg@lomedia.no

Oskar Snarvold er landpostbud på Tynset og landsmøtedelegat for Hedmark Arbeiderparti. Fylkespartiet i Hedmark vedtok et nei til postdirektivet allerede i fjor. Snarvold håper at landsmøtet følger etter og går for at regjeringen skal bruke reservasjonsretten i EØS-avtalen mot postdirektivet.

– Men ryktene om at det kommer en utsettelse og at saken kan bli oversendt sentralstyret gjør meg litt skeptisk, sier Snarvold.

Han står på fortauet utenfor Folkets Hus i Oslo og slår av en prat med partifelle Odd Mikkelborg som iført rød t-skjorte deler ut løpesedler for Postkom.

– Nå er jeg lei. Jeg vil ha en avgjørelse, sier Snarvold.

Han synes at partiledelsen må ta inn over seg den massive motstanden mot postdirektiv.

– Jeg mener at partiledelsen er for feig hvis de vegrer seg for å si nei til postdirektivet. Dette er en utrolig viktig sak for Norge, både distriktspolitisk og næringspolitisk, sier Snarvold.

Sammen med Dyrevernalliansen og NOAH, er Postkom godt representert på Youngstorget i timene før landsmøtet åpner.

Odd Mikkelborg, veteranen fra Postens Arbeiderpartilag i Oslo, deler ut løpesedler og snakker med delegater på vei til Folkets Hus.

– Aust-Agder kommer til å ta opp postdirektivet fra talerstolen, roper han oppglødd. – Og Møre og Romsdal også!

Jens Stoltenberg sier at landsmøtet i Arbeiderpartiet er med og former Norge og norsk politikk. Odd Mikkelborg vil ha et ord med i laget. I dagene som kommer skal slaget om postdirektivet stå i Folkets Hus. Men først skal han sørge for at Jens Stoltenberg får en løpeseddel fra Postkom i hånda.

Annonse

Flere saker

Annonse