JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Gir ikke opp kampen om tippemidlene

Kulturnorge fortsetter kampen for å beholde sin andel av tippemidlene – til tross for vedtaket på Arbeiderpartiets landsmøte.

Mandag var organisasjonene i kulturlivet samlet for å diskutere veien videre etter at et enstemmig landsmøte vedtok at Arbeiderpartiet skal gå inn for å halvere kulturens andel av overskuddet fra Norsk Tipping.

I en uttalelse som ble publisert på Norsk Musikkråds nettsted etter gårsdagens møte beklager organisasjonene Ap-vedtaket og konkluderer med at de vil fortsette å arbeide for å beholde dagens tippenøkkel inntil saken er endelig vedtatt av Stortinget.

De 60 organisasjonene som står bak aksjonen sier de har tillit til at den rødgrønne regjeringen vil oppfylle sine forpliktelser med kulturløftet, men de er bekymret for de langsiktige konsekvensene dersom tippenøkkelen blir endret.

Les mer om kampanjen på Norsk Musikkråds nettsted eller på nettstedet til Musikernes fellesorganisasjon

Annonse

Flere saker

Annonse