JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Hardt vær for Ryanair

Det franske aktoratet la i dag ned en påstand om en bot på 225.000 euro og inndragning av verdien til de fire flyene som Ryanair benyttet til lovbrudd.

Rettssaken mot det irske lavkostselskapet startet ved en domstol i den sørfranske byen Aix-en-Provence torsdag. Det skriver Marseille-avisen La Provence på sine nettsider.

Helt til det siste forsøkte Ryanair å få utsatt saken. Ved rettssakens begynnelse torsdag ba selskapet om utsettelse for at en av forsvarerne skulle få bedre tid til å sette seg inn i saken. Dette ble avvist.

– Les Ryanair for retten i Frankrike

Ryanair er anklaget for skjult arbeid, ulovlig bruk av arbeidskraft og for å ha hindret fagforeningsvirksomhet blant de ansatte på flyplassen i Marseille, som var selskapets franske hovedbase i en periode.

Annonse
Annonse