JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mer på ansatte i kriminalomsorgen

Regjeringen setter av 10 millioner kroner til å styrke bemanningen i kriminalomsorgen. Det gleder Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund.

yngvil.mortensen@lomedia.no

– Vi er enige i at regjeringen nå velger å sette av penger til å styrke bemanningen i kriminalomsorgen, sier Geir Bjørkli, leder i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund.

Regjeringen vil øke kriminalomsorgens driftsbudsjett med 10 millioner. Det vil bidra til å øke tryggheten for de ansatte i fengslene.

– Dette er et signal fra regjeringen om at den har skjønt budskapet vårt. Vi har lenge bedt regjeringen om å bruke mer penger på ansatte og det gjør den nå, sier Geir Bjørkli.

Regjeringen vil også bevilge 6 millioner kroner til å innføre straffegjennomføring med elektronisk kontroll, fotlenkesoning, i Agderfylkene og Akershus. Også dette ser NFF positivt på.

Annonse

Flere saker

Annonse