JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Tilbake på jobb

Tirsdag er Helge Solum Larsen tilbake på jobb i rådhuset i Stavanger.

Han er fortsatt sykmeldt fra sine politiske verv, men skal jobbe for Venstres gruppe.

Solum Larsen har en halv stilling som er knyttet til vervene sine, og det er denne jobben han nå skal tilbake til etter at sykmeldingen hans har gått ut, skriver Stavanger Aftenblad.

Venstres gruppeleder i Stavanger, Per A. Thorbjørnsen, sier at Solum Larsen i første omgang vil utføre sekretæroppgaver ved kontoret.

– Vi kommer til å ta en runde med de tillitsvalgte i partiet om hvordan vi skal stille oss til hans videre framtid i Venstre. Vi har sagt i over et halvt år at det er avgjørende at han møter de tillitsvalgte, og det gjelder fortsatt, sier Thorbjørnsen.

Den tidligere Venstre-politikeren har vært sykmeldt siden han ble anmeldt for voldtekt av en 17 år gammel jente på et partiarrangement i februar 2012. Straffesaken mot ham ble henlagt, men jenta ble for en måned siden tilkjent erstatning fra Kontoret for voldsoffererstatning. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse