JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

LO Stat tilfreds med ny uføretrygd

– Forslaget til ny uføretrygd og alderspensjon for uføre er godt, og vi har stor tro på at vi sammen med regjeringen finner en god løsning for offentlig sektor, sier LO Stat-leder Tone Rønoldtangen.

kristian.brustad@lomedia.no

I pressemeldingen fra LO Stat poengterer hun viktigheten av at regjeringen ivaretar de som har tjenestepensjoner i offentlig sektor i det videre arbeidet.

– Det har våre medlemmer og forbund lagt stor vekt på. Vi regner med at vi vil ha en god dialog om dette framover, sier Rønoldtangen.

Hun mener forslaget til ny uføretrygd viser at regjeringen vil sørge for økonomisk trygghet for de som faller ut av arbeidslivet.

– De gode trekkene ved dagens ordning videreføres. Det gjelder både nivået for uføretrygden og alderspensjonen for uføre, barnetillegget og ytelsene til unge uføre. I tillegg sikres en god skjerming mot levealdersjustering, poengterer Rønoldtangen.

SE OGSÅ: Statsminister Jens Stoltenbergs presentasjon av reformen

Annonse
Annonse