JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ny konsernsjef i NSB

Styret i NSB har ansatt Geir Isaksen som ny sjef i NSB-konsernet. I likhet med forgjengeren, Einar Enger, har han bakgrunn fra landbruket.

oystein@lomedia.no

– Jeg er svært fornøyd med at Geir Isaksen har takket ja. Med ham får NSB en konsernsjef med solid kommersiell erfaring og stor samfunnsforståelse, sier styreleder Ingeborg Moen Borgerud.

Geir Isaksen kommer fra stillingen som konsernsjef i Cermaq ASA.

Han ble ansatt i det som het Statkorn AS i 1995, og ble sjef for Cermaq, tidligere Statkorn Holding ASA, i 1996.

Isaksen er dr. scient i landbruksøkonomi fra Norges Landbrukshøyskole, og har tidligere vært forsker samme sted.

Fra 1986 til 1993 var han varedirektør i Gartnerhallen, og jobbet deretter som Norges Bondelags representant i Brussel 1993–1994.

– Jeg er svært glad for å få stillingen som konsernsjef i NSB, som er en viktig virksomhet med stor innvirkning på folks hverdag. Jeg vet det vil bli både utfordrende og krevende å lede og videreutvikle konsernet fremover, men gleder meg til å ta fatt og til å samarbeide tett med dyktige og erfarne ansatte og tillitsvalgte. For meg er det viktigst at NSB leverer gode og pålitelige transporttjenester hver eneste dag, sier Isaksen.

– Konsernstyret i NSB har lagt vekt på Geir Isaksens lederegenskaper, dokumenterte resultater og evne til å motivere medarbeidere. Ved ansettelsen av Geir Isaksen har vi fått en konsernsjef som vil ta vare på det beste av den erfaring, kultur og kompetanse som finnes i NSB og kombinere dette med de grep som er nødvendig for å fornye og videreutvikle NSB-konsernet, sier styreleder Ingeborg Moen Borgerud.

Geir Isaksen overtar stillingen senest 1. oktober 2011. Konstituert konsernsjef Arne Fosen vil i mellomtiden lede NSB slik han har gjort siden Einar Enger fratrådte 13. mai.

LES OGSÅ: Einar Enger takker av

Annonse
Annonse