JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil inn i fondsstyret

Verken HSH eller YS er gitt plass i fondsstyret for regionale verneombud i renholdsbransjen og hotell- og restaurantbransjen. Nå ber organisasjonene regjeringen utvide fondsstyret

ane.borrud@lomedia.no

– Våre medlemmer er med på å finansiere ordningen og da er det både rett og rimelig at vi får mulighet til å påvirke hvordan ordningen praktiseres, sier administrerende direktør i HSH, Vibeke H. Madsen.

Per i dag er det NHO som er representert i fondsstyret fra arbeidsgiversiden. HSH og YS har sendt et brev til arbeidsminister Hanne Bjurstrøm, der de ber regjeringen om å utvide fondsstyret.

– Etter vårt syn er det både rimelig og fornuftig at også YS og HSH gis anledning til å oppnevne representanter til fondsstyret. Både YS (gjennom Parat) og HSH har direkte interesser i renholdsbransjen og hotell- og restaurantbransjen gjennom våre medlemmer som har gjort et aktivt valg om å organisere seg i våre organisasjoner.

Les hele brevet her.

Annonse
Annonse