JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bli med inn i stortingsleiligheten

– Møblene var nok moderne en gang, smilte Erlend Wiborg (Frp) da han åpnet dørene og viste frem sitt nye krypinn. Se video!

[Moss Avis] De nye stortingsrepresentantene innledet i dag stortingsperioden som varer fram til 2017. Blant dem er Moss' avtroppende varaordfører Erlend Wiborg som vil representere Frp på Storinget de neste fire årene.

Det hele ble innledet med Stortingets sammentrede klokken 12 i dag. Nytt presidentskap blir valgt under konstitueringen tirsdag 8. oktober, og den høytidelige åpningen med HM Kong Harald finner sted onsdag 9. oktober.

I går fikk Wiborg nøklene til sin stortingsleilighet, som ligger i Parkveien 17, like bak Slottsparken og knappe 10 minutters gange fra Stortinget.

Moss Avis fikk være med inn i leiligheten, og det kan du også ved å se videoen til denne artikkelen.

– Veldig greit å ha en leilighet i Oslo når det er lange dager på Stortinget. Men jeg kommer til å bo mest i Moss. Jeg tror det er en fare for at man havner i en "boble" om man bare er på Stortinget og i stortingsleiligheten i denne blokken hvor det bare bor stortingsrepresentanter, sier Erlend Wiborg til moss-avis.no.

Møtevirksomhet

Foruten det 15-20 minutter lange sammentrede, med opprop og noen småsaker, bragte den første dagen på jobb som fast stortingsrepresentant en lang rekke møter. Frp skal danne regjering sammen med Høyre. Og selv om Erlend Wiborg ikke skal være med i forhandlingene på Sundvollen, så holdes han og mange andre i partiet løpende orientert.

I dag har det også vært en dag hvor Wiborg har fått utdelt telefon, datatutstyr og vært i gruppemøte i Frp, hvor arbeidet med å konstituere stortingsgruppen er innledet.

Trykk på hovedbildet for å se video av stortingsleiligheten til Wiborg.

Annonse

Flere saker

Annonse