JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Trekker mistillit

De tre fagforeningene som i forrige uke ville kaste Terje Kollbotn som LO-leder i Odda har nå snudd.

Det var Fagforbundet i Odda og to fagforeninger tilsluttet Industri Energi som i forrige uke krevde ekstraordinært representantskapsmøte for å få kastet den lokale LO-lederen.

Bakgrunnen var at Kollbotn, som representerer Rødt i kommunestyret, har varslet at han vil støtte Høyres ordførerkandidat i et valgteknisk samarbeid når Odda kommunestyre konstitueres. De tre fagforeningene mente det ikke var forenlig å være LO-leder.

Nå melder Hardanger Folkeblad at de tre foreningene har snudd, etter en serie «konstruktive dialogmøter på LO-kontoret i Odda».

– Denne prosessen har medført til at vi har fått en større forståelse for hverandres synspunkter, heter det i en pressemelding LO-kontoret sendte ut mandag.

I pressemeldingen heter det videre at «slike dialogmøter vil det fra LO- leder Terje Kollbotn bli tatt initiativ til på fast basis, slik at vi i fremtiden ikke kommer i lignende situasjoner i fagbevegelsen i Indre Hardanger.

Annonse
Annonse