JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Menneskehandel på Hedmarken?

To utenlandske statsborgere som jobbet på et populært spisested på Hedmarken er varetektsfengslet. Politiet har mistanke om at menneskehandel brakte dem til Norge.

Ifølge Hamar Arbeiderblad ble de to, en mann og en kvinne i 30-årene, pågrepet 28. september. De hadde da verken oppholdstillatelse, arbeidstillatelse, registrert adresse eller bekjente i området. I tillegg skal de ha hatt svært lite penger å leve for.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si mye om saken, fordi etterforskingen er i en innledende fase, men bekrefter at det er innledet etterforskning og at man har mistanke om at de to oppholdt seg i Norge som følge av menneskehandel.

I fjor høst pågrep politiets utlendingsenhet to personer som jobbet på et annet serveringssted i samme distrikt. Også i dette tilfellet manglet både oppholdstillatelse og gyldige ID-papirer. Ifølge Hamar Arbeiderblad etterforsker politiet om det kan være noen sammenheng mellom de to sakene.

Annonse
Annonse