JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Som mor så sønn

Eplet faller veldig nært stammen hos Birgit Tandberg (45). Ikke nok med at sønnen Kristoffer (25) er sin mor opp av dage: Begge brenner for fagforeningsarbeid, og er delegater til landsmøtet.

has@lomedia.no

Kristoffer jobber til daglig i resepsjonen i Thon Hotell Triaden på Lørenskog - en jobb Birgit hadde før hun ble fulltidsengasjert innen Hotell- og restaurantarbeiderforbundet. Det ser ut som det kan gå i den retningen for Kristoffer også.

- Jeg har nettopp blitt valgt som leder av ungdomsutvalget i avdeling 246. Fagforeningsarbeid er noe jeg har brent for i lang tid, men det har ikke vært så lett å få lederverv, selv om jeg har ønsket det. Jeg tror rett og slett at det er vanskeligeres for meg, siden jeg er sønnen av en profilert tillitsvalgt, sier Kristoffer.

Annonse

Flere saker

Annonse