JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Avviser ikke økt skatt etter 2009

LO–leder Roar Flåthen presiserer at han ikke avviser muligheten for økte skatter etter 2009 – hvis det er nødvendig for å bevare velferden.

Flere topptillitsvalgte i LO-familien har i det siste tatt til orde for at den rødgrønne regjeringens frysing av skattetrykket på 2004-nivå ikke kan videreføres i neste valgperiode.

I et intervju med Aftenposten i går morges sa LO-lederen at han mener det ikke er behov for å øke skattetrykket pr i dag.

I går ettermiddag ble det lagt ut en melding på LOs hjemmeside der Flåthen står fast ved at det verken er nødvendig eller aktuelt med skatteøkning nå, men legger til at han ikke avviser økt skatt etter 2009.

– Dersom det er nødvendig for å opprettholde velferd, kan skattene økes etter 2009. En klar forutsetning for en slik endring, er at økningen rammer sosialt rettferdig og at det er de som har mest som må betale, sier LO-lederen.

Annonse

Flere saker

Annonse