JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vurderer sympatiaksjoner

Industri Energi vurderer å sette i verk sympatiaksjoner til støtte for de ansatte i Sentrum Røntgeninstitutt som har streiket i tre uker for å få tariffavtale.

– At ansatte må streike for tariffavtale i en bedrift som av mange oppfattes som seriøs er overraskende Vi i Industri Energi er beredt til å støtte opp om den faglige kampen de ansatte nå er i, derfor ser vi på muligheten for å iverksette sympatiaksjoner, sier forbundssekretær Sonja Meek.

–Vaskeri og farmasøytisk industri er de mest aktuelle bransjene hvor vi kan ha sympatiaksjoner som kan ramme Sentrum Røntgeninstitutt.

De ansatte ved Sentrum røntgeninstitutt i Stavanger gikk ut i streik den 15. februar, med krav om å få tariffavtale på arbeidsplassen, og nå er også Bergen og Trondheim tatt ut. Røntgeninstituttet har rundt 230 ansatte. 25 av de ansatte er organisert i Fagforbundet, og det er disse som krever tariffavtale på sine arbeidsplasser.

– Vi oppfordrer også våre nesten 50.000 medlemmer til å ikke benytte seg av Sentrum Røntgeninstitutt sine tjenester, avslutter hun

----------

EMNEORD: Sentrum røntgen-streik08

Annonse

Flere saker

Annonse