JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Forhandlingene startet på Lovisenberg

Fredag 22. august startet årets lønnsoppgjør på Lovisenberg diakonale sykehus – det første som medlem i Arbeidsgiverforeningen Spekter.

morten.hansen@lomedia.no

De ansatte er fornøyd med at de nå har Spekter som motpart, og ikke Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH).

– Jeg tror det er riktig at vi kommer inn under samme forhandlingsregime som de andre sykehusene. Når vi nå kommer i en arbeidsgiverorganisasjon som allerede organiserer helsevirksomheter, tror vi det vil bli bedre, sier Turid Simensen, Fagforbundets hovedtillitsvalgt ved sykehuset.

Partene i oppgjøret, i det som kalles for område 4, har fått en god start på forhandlingene og er allerede blitt enige om et sett med sosiale bestemmelser.

Forhandlingene fortsetter denne uken.

Annonse
Annonse