JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ønsker Barth Eide lykke til

Leder Dag Agledal i NTL Forsvaret er ikke overrasket over at Espen Barth Eide blir ny forsvarsminister, men er spent på hans tilnærming til utviklinga av Forsvaret.

anders.hauge-eltvik@lomedia.no

– Vi ønsker ham lykke til, og er glade for at vi får en statsråd som har vært statssekretær i Forsvarsdepartementet i lengre tid. Det gjør at han kjenner til utfordringene Forsvaret står overfor, sier Agledal.

En av de første store oppgavene Barth Eide vil få, er den nye langtidsplanen for Forsvaret som nærmer seg raskt.

– Vi er spent på hans tilnærming og utviklingstrekk når han skal presentere det fagmilitære råd for regjeringen. Det er et arbeid som definerer Forsvarets framtid. Vi håper det ikke innebærer en ny vridning mot outsourcing i Forsvaret. Vi forventer at han følger opp regjeringens politikk på dette feltet, sier han.

Annonse
Annonse