JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vurderer å skrive bok

Knut Storberget (Ap) som sist fredag gikk av som justisminister, sier han vurderer å skrive en bok der han vil dele sine erfaringer fra politikken.

Mandag flyttet Storberget ut av Justisdepartementet og inn i et midlertidig kontor på Stortinget. Storberget forteller til VG at han gleder seg til å komme i gang som vanlig stortingspolitiker. Han skal nå inn i finanskomiteen.

– Og så vil jeg skrive. Jeg har lyst til å skrive artikler og kanskje noe om erfaringene mine i bokform. Men det er ikke bestemt, sier Storberget.

– Les også: Pappapermen åpnet øynene

Han sier han allerede har «et lite prosjekt» på gang som han har holdt på med noen år. Storberget røper også at han i alle sine seks år som justisminister har skrevet dagbok. Riktignok mest for å være best mulig forberedt når pressen ringer.

Tirsdag blir det klart hvilken komité på Stortinget eksministeren skal inn i, men det er allerede klart at det ikke blir justis- eller kontroll- og konstitusjonskomiteen, skriver avisa. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse