JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Jens glad for beklagelsen

Både Jens Stoltenberg og Roar Flåthen reagerer på Per Sandbergs offer-utspill i Stortinget.

bjorn.erik.dahl@anb.no

Statsminister og partileder Jens Stoltenberg (Ap) mener det var viktig og riktig av Frp-representanten Per Sandberg å beklage sitt famøse utspill i Stortinget onsdag formiddag.

– Hvis det er noen som har spilt offer etter 22. juli er det til de grader Arbeiderpartiet, sa Per Sandberg under spørretimen. Sandberg har allerede beklaget uttalelsene sine.

– Jeg skjønner at veldig mange mennesker ble opprørt da han sa at det Arbeiderpartiet gjør er å spille en offerrolle. Det er mange mennesker som er drept. Som er ofre. Derfor var det viktig og riktig at han beklaget. Det var helt nødvendig, sier Stoltenberg, som ikke vil karakterisere Sandberg nærmere.

LO-leder Roar Flåthen kaller Frps Per Sandbergs oppførsel i Stortinget for både useriøs og uakseptabelt.

LO-lederen benyttet taletiden sin under LO Stats kartellkonferanse på Gol til å skjelle ut Frp-representanten Per Sandbergs «offer-utspill» i Stortinget tidligere onsdag formiddag.

– Det er så useriøst og uakseptabelt, og føyer seg inn i rekken av utsagn og signaler fra Sandberg og Frp, sier Flåthen.

Han benyttet anledningen til heller å takke Ap, regjeringen og statsminister Jens Stoltenberg for jobben de har gjort etter 22. juli.

– Det har blitt lagt merke til også internasjonalt, understreker Flåthen. (ANB)

Per Sandberg har allerede beklaget utallelsene sine . (ANB)

Annonse
Annonse