JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Et ja til rødgrønn politikk

– Valgresultatet er velgernes ja til en rødgrønn politikk, ikke et nei til noe annet, sier lederen i Fagforbundet Oslo, Mari Sanden.

per.flakstad@fagforbundet.no

Mari Sanden ble forundret da hun hørte partilederne oppsummere valget i natt.

– Det virket som om Frp og Høyre ga Venstre og Kristelig Folkeparti skylda for den rødgrønne seieren. Men de må da ha såpass respekt for de rødgrønne velgerne at de har valgt dette fordi de ønsker den rødgrønne politikken, sier hun, og legger til at hun syns det er strålende at Arbeiderpartiet fikk et så godt resultat.

I Trondheim er også fylkesleder Jan Arne Skjerdingstad godt fornøyd.

– Vi var litt spent på resultatet i Trondheim fordi det rødgrønne flertallsstyret har hatt en vanskelig økonomi å styre ut fra. Arbeiderpartiet gikk marginalt tilbake, men ikke mer enn at vi må si oss godt fornøyd under de økonomiske forutsetningene Trondheim har hatt, sier han.

Tilfreds er også fylkeslederen i Hordaland, Roger Heimli.

– Dette valgresultatet viser at det rødgrønne alternativet, som ikke minst vi i fagbevegelsen var med på å skape, er et levedyktig alternativ med en politikk som velgerne ønsker, sier Roger Heimli.

Annonse
Annonse