JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Beklager i brev til Ap

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen har i et kortfattet brev til Arbeiderpartiets stortingsgruppe beklaget uttalelsene som falt i onsdagens spørretime.

«Stortingsrepresentant Per Sandberg uttrykte seg uheldig i sitt spørsmål til utenriksminister Jonas Gahr Støre, noe Sandberg i ettertid selv har beklaget. På vegne av Frps stortingsgruppe vil jeg med dette beklage uttalelsen», skriver Jensen.

Brevet er sendt til Arbeiderpartiets stortingsgruppe, ved parlamentarisk leder Helga Pedersen. En kopi er også sendt til utenriksminister Støre.

– Les også: Jens glad for beklagelsen

Det var under en replikkveksling med Støre i spørretimen at Sandberg kom med uttalelsen han senere har beklaget. Slik falt ordene:

«La meg først bare slå fast at det er ingen som prøver å spille offer her. Hvis det er noen som har spilt offer etter 22. juli, er det til de grader Arbeiderpartiet, og det bør de også gjøre, for de var et av de store ofrene». (ANB-NTB)

– Les også: Sandberg beklager uttalelser

Annonse
Annonse