JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Stor belastning for de ansatte

Dag Agledal i NTL forsvar er glad han har fått være med i referansegruppa, men er lite fornøyd med at det ikke har vært lokale forhandlinger på steder som nå er rammet. Blant annet har ikke de ansatte på hans gamle arbeidsplass i Mågerø fått lov til å delta i forhandlinger før forslaget om nedleggelse nå ligger på bordet. Agledal har ikke finstudert forslagene som nå er oversendt regjeringen, men har en følelse av at ikke de tillitsvalgte har blitt hørt. Dag Agledal i NTL forsvar er skuffet over at forsvarssjefen går inn for bare en kampflybase.
– Det ser ut til at dette forslaget fra forsvarssjefen blir den største personellmessige forflytning og endringer i hele etterkrigstiden. Nedtrekket i sivile kategorier personell, er bekymringsfullt i forhold til kontinuitet i forsvarlig forvaltning av personell, sier han. NTL forsvaret er fremdeles av den oppfatningen av at der hvor det ikke kreves militærfaglig kompetanse bør stillingene besettes av sivile, sier han.
Annonse

Flere saker

Annonse