JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

OLF: Lofoten viktig

Regjeringen utsetter spørsmålet om petroleumsaktivitet utenfor Lofoten og Vesterålen til den oppdaterte forvaltningsplanen for området foreligger i 2010.

– Akkurat som forventet til tross for at det er nødvendig med snarlig åpning av nye leteområder, sier administrerende direktør Per Terje Vold i Oljeindustriens Landsforening (OLF).

OLF er sikker på at forvaltningsplanen vil vise at det er fullt forsvarlig å gå videre med åpning for petroleumsvirksomhet utenfor Lofoten og Vesterålen.

– Næringen har drevet i 40 år uten at miljøet er blitt skadet som følge av virksomheten. Derfor er vi trygge på at arbeidet med forvaltningsplanen vil munne ut i en åpning av Lofoten og Vesterålen, sier Vold, ifølge NTB.

Annonse
Annonse