JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil fortsette i politikken

Italias nylig avgåtte statsminister lover å fortsette å jobbe mot høye skatter i Italia.

– Det er en fare for at vi er i ferd med å skape en «skattepolitistat», sa Berlusconi søndag, i hans første intervju siden han ble tvunget til å gå av som statsminister tidligere denne måneden.

– Vi må fortsette vår kamp for frihet, fortsatte den 75–årige milliardæren, som flere ganger i løpet av sin karriere i politikk og forretninger har blitt anklaget av skattemyndighetene for grove lovbrudd. På nåværende tidspunkt står han tiltalt i tre rettssaker.

Berlusconi er fortsatt medlem av nasjonalforsamlingen som representant fra Folk for Frihet (PDL), partiet han selv grunnla.

– Som jeg har sagt så vil jeg på ny doble min innsats for vår politiske kraft. Vi jobber med å bli større i Italia. Jeg skal jobbe bak kamera, sa Berlusconi.

Neste valg til nasjonalforsamling i Italia skal holdes våren 2013. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse