JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Positive til landbruksmeldingen

Senterpartiets fylkesledere er fornøyde med hovedinnholdet i regjeringens landbruksmelding.

Alle de 17 av de 19 fylkeslederne som har svart på en ringerunde gjennomført av Nationen i helgen, svarer at de er fornøyde eller svært fornøyde med hovedinnholdet i meldingen. De er spesielt glade for at økt matproduksjon blir gjort til et overordnet mål i meldingen, og at regjeringen vil opprettholde selvforsyningsgraden på dagens nivå.

Fylkeslederne ser også på det som positivt at distriktsprofilen skal styrkes, men de medgir at de gjerne skulle ha sett at meldingen var mer offensiv og tydeligere på enkelte punkter, særlig når det gjelder inntektsformuleringene.

Flere av fylkeslederne sier det er viktig at meldingen vil forplikte mange politiske partier framover, og at ingen andre sammensetninger på Stortinget ville ha hatt mer ambisiøse mål.

(ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse