JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Forlik med versting

Oppsigelsessaken mellom langtransportsjåføren Charlie Gabriel Spenser og Skatvedt transport er løst ved et forlik.

vegard.holm@lomedia.no

Forliket kom i stand etter at partenes advokater hadde holdt sine innledningsforedrag i retten i går. Dommeren spurte partene om det var mulig å komme til enighet, og etter en time kunne partene meddele at et utenomrettslig forlik var inngått. Innholdet skal holdes hemmelig.

Begge parter fornøyd

Fagforeningsleder Ole Einar Adamsrød (bildet) sier det viktigste for Transportarbeiderforbundet i en sak som denne er at medlemmet er fornøyd.

– Saken ble løst på en måte som medlemmet vårt er fornøyd med, det er det viktigste for oss, sier Adamsrød.

Daglig leder i Skatvedt transport, Torbjørn Skatvedt, sier i en kommentar til Transportarbeideren at partene er kommet til en minnelig ordning som begge parter er fornøyd med.

– Jeg vil kun si at vi er forlikte og fornøyde, sier Skatvedt.

LES OGSÅ: Rettsak mot versting.

Vil prioritere kampen mot sosial dumping

Transportarbeideren spør Ole Einar Adamsrød om forliket får konsekvenser for det videre arbeidet overfor Skatvedt transport.

– Vi vil fortsette å arbeide hardt mot sosial dumping. I forhold til denne konkrete bedriften vil vi jobbe opp mot Arbeidstilsynet og sørge for at de sju påleggene de har gitt blir fulgt opp og ordnet opp i. Det er mye som må på plass før vi er fornøyd, sier Adamsrød.

Han sier at sosial dumping er utbredt innen godstransporten på vei, og forteller at Transportarbeiderforbundet vil nedlegge mye arbeid med dette framover.

– Denne saken har bare skrapt på overflaten i bransjen. Det er enormt mye å jobbe med, og saken bekrefter hvor riktig og viktig det er å prioritere kampen mot sosial dumping, sier fagforeningsleder Ole Einar Adamsrød.

Annonse
Annonse