JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

– Støre er en puddel

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen takker utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) for å åpne for ny integreringsdebatt og benytter anledningen til å kalle ham puddel.

Jensen takker Støre for å frikoble innvandrings- og integreringsdebatten fra terroraksjonen 22. juli. Samtidig mener hun at regjeringen ikke tar integreringsproblemene i Norge på alvor, skriver Dagsavisen.

– Det er åpenbare utfordringer. I erkjennelsen fra Støre om at det fortsatt er utfordringer ved norsk integrering, er det også en erkjennelse av at regjeringen ikke har gjort jobben sin, sier Jensen.

– Les også: Vil ha integreringsdebatt

Hun har fire saker som hun vil utfordre Støre og regjeringen med: Burkaforbud, innvandringspause i Oslo, asylanttilstrømmingen må ned, og foreslåtte tiltak må iverksettes.

– Så å si ingen av forslagene Ap la fram i våres er vedtatt, eller har noen som helst utsikt til å bli vedtatt. Det hjelper lite at Støre er tøff i mediene, når han er en puddel på bakrommet med SV og Sp, sier Jensen.

Mange av forslagene som Støre la fram da han ledet Aps integreringsutvalg fram mot Aps landsmøte i vår var riktignok bra, for de var blåkopier av Frp-politikk, mener Jensen. Hun savner at politikken blir iverksatt i regjeringen.

Støre har overfor avisen ikke vært tilgjengelig for kommentar på grunn av NATO-møte i Brussel, men han lover å svare på Jensens kritikk når han kommer tilbake. (ANB-NTB)

Annonse
Annonse