JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Bekken og Strøm-streiken til retten

12 ansatte som deltok i streiken sist vinter krever til sammen 133.100 kroner i bonus.

19 ansatte hos Bekken og Strøm på Gjøvik gjennomførte sist vinter en langvarig streik i bitende kulde for å få opprettet tariffavtale med bedriften. Da streiken var over krevde de streikende å få utbetalt bonus på linje med de øvrige ansatte. Det fikk de ikke. Nå har 12 ansatte som deltok i streiken, stevnet arbeidsgiveren for retten med krav om å få utbetalt bonuser fra 1.100 til 16.500 kroner, melder Oppland Arbeiderblad.

LES MER: Alt om Bekken & Strøm-.streiken

Det er LO-advokat Sigurd-Øyvind Kambestad som har reist saken på vegne av de ansatte. I første omgang har Bekken og Strøm frist til 3. januar med å svare på om bedriften vil møte til rettsmekling 13. januar. Lykkes ikke meklingen, møtes partene i tingretten 7. mars.

Annonse
Annonse