JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Spilte Playstation – fikk sparken

157 ansatte ved et Shangri La-hotell på Maldivene streiker i protest etter at fire ansatte fikk sparken for å ha spilt Playstation i en av hotellets bungalower i en lunsjpause.

Siden det var en forholdsvis stille dag kunne personalet på luksushotellet ta lunsjpause, forteller nettavisa MiniwanNews.com. Fire ansatte benyttet anledningen til å låse seg inn i en ledig bungalow for å spille Playstation. De ble oppdaget av sikkerhetssjefen, som gikk ganske røft til verks overfor de «forbryterske» ansatte.

Etter et par runder i hotelledelsen endte det med at alle fem fikk sparken – og beskjed om forlate øya hotellet ligger på. Da 65 ansatte skrev under på et protestbrev til ledelsen, fikk de den samme beskjeden.

– Om kvelden kom politiet og ga oss ti minutter på å forlate øya, forteller en av de streikende til MiniwanNews.com. Ifølge ham har nå til sammen 157 Shangri La-ansatte nå sluttet seg til de strikende, som har opprettet hovedkvarter på naboøya Feydhoo. De streikende får full støtte fra fagforbundet for ansatte i turistnæringen.

Viseminister Aiminath Shifaya i arbeidsdepartementet har også engasjert seg i saken og sier han håper å kunne forhandle fram en løsning på konflikten i løpet av kort tid.

Annonse
Annonse