JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Lønnsregulering i Relacom og Telemuseet

Etter et 11 timer langt forhandlingsmøte ble det tirsdag kveld enighet i Spekter-forhandlingene for Relacom og Telemuseet.

knut.viggen@lomedia.no

Møtet gjaldt lønnsregulering for andre avtaleår i område 9 i Spekter og forhandlingene gjaldt både Relacom, som er en av de største klubbene i EL & IT Forbundet og Telemuseet, som er av de minste.

– Vi kom fram til akseptable løsninger, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Relacom

I Relacom er det gitt et generelt tillegg, inklusive A-delstillegget, på 9.100 kroner pluss lavlønnstillegg på 2.730 kroner. Det er også satt av 1,5 mill. kroner i en pott som skal disponeres av partene i fellesskap.

Telemuseet

I Telemuseet er det gitt et generelt tillegg, inklusive A-delstillegget, på 7.100 kroner pluss et lavlønnstillegg på 2.730 kroner. Noen stillinger er gitt et ytterligere tillegg på enten 1.500 eller 5.000 kroner. Helgetillegget økes med én krone og det er også inngått en avtale om seniorpolitikk.

– Det var ulike problemstillinger i virksomhetene, men til slutt kom vi fram til akseptable resultater for både Relacom og Telemuseet, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Annonse

Flere saker

Annonse