JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Vil ha penga tilbake

I fjor gikk de ansatte i Adresseavisa med på ei uke ubetalt ferie for å redde avisas økonomi. Nå svarer le3delsen med å foreslå 50 millioner i utbytte til eierne.

Det er styret i eierselskapet Polaris Media som står bak forslaget om et utbytte på en krone per aksje – ti prosent mer enn i fjor.

Både redaksjonsklubben og de øvrige klubbene i avisa reagerer på det de oppfatter som en uharmonisk praksis og gjør det klart at de ikke vil finne seg i det, skriver fagbladet Journalisten.

– Vi ber om at det foreslåtte utbyttet blir betydelig redusert, og at Adressa betaler tilbake lønnen vi ansatte ga fra oss i fjor før et eventuelt vedtak om utbytte foreligger. Selve utbytteforslaget viser at både Adressa og Polaris har evne til å returnere det vi bidro med i fjor, sier NJ-klubbleder Tormod Ellingsen.

Annonse
Annonse