JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Lot seg imponere av snowboard-VM

- En spektakulær og imponerende idrett med mye glede og moro. Slik lyder Jens Stoltenbergs vurdering av snowboard og verdensmesterskapet i Oslo.

Stoltenberg var til stede i Holmenkollen for å overvære fredagens finale i quarterpipe. Statsministeren gledet seg over at snowboardsirkuset har lagt turen til Norge.

– Det er bestandig fint når vi har flotte arrangement i Norge, og dette er en anerkjennelse til norsk snowboardsport. Dessuten synes jeg det er flott at vi kan bruke Kollen til noe slikt, sa Stoltenberg til NTB like før noen av verdens største snowboardhelter skulle sette kurs mot den enorme quarterpipen.

– Snowboard er en idrett med mye glede, moro og engasjement, og en spektakulær idrett. Selv om jeg aldri blir noen brettkjører selv, synes jeg det er moro at vi får vist oss fram i en idrett som har sitt utspring utenfor Norden, la han til.

Stoltenberg fortalte at han har stor respekt for det brettkjørerne får til i bakken, og at det er morsomt at to norske utøver er klar for VM-finale i slopestyle. (ANB-NTB)

Annonse

Flere saker

Annonse