JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Circle Print lukter på trykkeri

Det nederlandske trykkeriet Circle Print har i dag hatt møte med Hjemmet Mortensen Trykkeri for å vurdere oppkjøp. Foreløpig er alt uvisst.

stig.christensen@lomedia.no

Klubbleder Tron Olimb er bekymret for framtida. Hjemmet Mortensens trykkeri skal bare drive ut året, og utsiktene er ikke lyse. Det er mer enn ti år siden selskapet uttrykte at trykkeridrift ikke er blant kjernevirksomhetene.

– Les også: 73 kan miste jobben

Olimb vil ikke komme med noen spådommer om møtet i dag eller utsiktene for salg. Klubben er interessert i klare meldinger, og har behov for forsikringer om at en eventuell kjøper er villig til å investere og satse videre på trykkeridrift.

– Jeg håper at Circle Print er en reell kjøper og at vi kan få en avklaring innen 26. mars, sier Olimb. Det som er kommet fram til nå er at Hjemmet Mortensen driver ut året og at 73 kan miste jobben.

Hva som vil skje i forhold til Circle Print vil ikke Olimb spekulere i. De har blitt skuffet mange ganger.

Noe som gjør han betenkt er at et trykkeri i Sverige la inn bud, men at dette falt på grunn av kjøpers økonomi. Circle Print eier dette trykkeriet og Olimb er derfor skeptisk.

– Vi er ikke interessert i å utvide smertegrensen. Vi må ha klarhet, og vi må ha en eier som vil investere i trykkeriutstyr, som satser og som kan konkurrere på pris, sier Tron Olimb til LO-Aktuelt/FriFagbevegelse.no.

Annonse
Annonse